[rev_slider alias=”werkenbij”]

Werken bij PCE Brookhuis

Laten wij ons even voorstellen:

PCE Brookhuis B.V. is de zelfstandige Nederlandse vestiging binnen de internationale PCE Instrument Group, een online formule met vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Wij hebben een breed en diep assortiment aan meet,- weeg-, regel-, en laboratoriumapparatuur, van vermogensmeter voor de professionele markt tot een geluidsmeter voor de consument.

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat “gek” is op nieuwe web technologieën die ons mogelijkheden bieden, maar ook hebben wij een presentatiegerichte focus. In een informele sfeer werkt iedereen met elkaar samen.

Backoffice binnendienst MBO (parttime)
Commercieel Medewerker Binnendienst (parttime)
Technical sales support
Technisch verkoper binnendienst

Onze sollicitatieprocedure

Stap 2: Wij nemen contact met je op

Zodra we alle brieven gelezen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit kan zijn om je te bedanken voor je brief en interesse of om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Het eerste gesprek

Poets je schoenen en stel je GPS in op “Institutenweg 15”. Daar zitten wij op de afgesproken tijd klaar met een kop koffie om je een aantal vragen te stellen.

Stap 4: Assessment (optioneel)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan het zijn dat we je vragen een kleine opdracht voor ons te doen. Zo kunnen wij gemakkelijk zien wat je allemaal kan en of je de expertise hebt die we zoeken.

Stap 5: Tweede gesprek op locatie

Hoewel wij erg comfortabele bureaustoelen hebben, vinden we het ook weleens fijn om buiten te komen. Daarom nodigen we je voor een tweede gesprek graag uit op locatie zodat we je ook eens in een andere omgeving een aantal vragen kunnen stellen.

Stap 6: Contractvoorstel

Tijdens het laatste gesprek ga je met ons zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard doen wij je passend voorstel waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Stap 7: In dienst

Het enige wat nu nog resteert, is je handtekening zetten.

Welkom bij PCE Brookhuis!