Vraag onze gratis catalogus aan!


Vraag hier direct onze catalogus aan!
Laatste PCE video
PCE Instruments Internationaal

Weegschaal van PCE voor Bikers for Animals

Eerder berichtten wij al over onze nieuwe samenwerking met het Solar Team van de Universiteit Twente. Uiteraard is dit een goed doel om te steunen, het gaat immers over de toekomst van ons allemaal. Toen de stichting ‘Bikers for Animals’ (BFA) bij ons aanklopte, wisten we echter dat we met een echt goed doel te maken hadden. Dat steunen wij dan ook graag.

De vraag, die bij ons binnenkwam, was of wij de stichting zouden kunnen ondersteunen door een weegschaal te doneren. Uiteraard wilden wij hier aan meewerken, vooral toen wij hoorden waarom deze zo nodig is. De honden die binnenkomen bij BFA zijn vaak in zeer slechte staat en hebben alle zorg nodig die zij kunnen krijgen. Ze worden gered uit slechte situaties bij, naar eigen zeggen, malafide handelaren en broodfokkers.

De taak die BFA op zich heeft genomen is het gezond en sterk maken van deze honden. Dit geldt zowel voor het lichamelijke als het mentale. Met de weegschaal kunnen de geredde honden worden gewogen om hun gezondheid in de gaten te blijven houden en hen de zorg te geven die zij nodig hebben.

Als jij deze blog over weegtechniek interessant vindt, zijn deze voorgaande blogs waarschijnlijk ook helemaal jouw ding!
Kilo – Hoe zwaar weegt het nou werkelijk?
Kilo – Hoe zwaar weegt het nou werkelijk?

 

Weeghaak
Weeghaak PCE-HS N serie
De juiste weegschaal voor een goed doel

Wij hebben uiteraard eerst in ons assortiment gekeken. Daar kwamen wij al snel de weegschaal tegen die voor BFA het beste zou zijn. De PCE-PS 150XL is een lage weegschaal, waardoor de honden niet hoog opgetild hoeven te worden. Het weegplatform is gemaakt van roestvrij staal waardoor het makkelijk schoon te maken is. De korte reactietijd van de weegschaal is ook handig voor BFA. Honden die gewogen moeten worden, willen nou eenmaal niet altijd meteen stil zitten.

Wij hopen met de PCE-PS 150Xl een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan een erg goed doel. De weegschaal is al in gebruik genomen door BFA. Als je hen ook wil steunen of meer wil weten over dit initiatief kijk dan even op hun eigen website.

Heb je zelf ook zo’n weegschaal nodig of kunnen wij je ergens mee helpen, kijk dan even op onze website of neem contact op.

Uitgelicht: Luchtstroommeter PCE-423
Thermo-Hygrometer - meet de luchtkwaliteit in huis