Laagdiktemeter PCE-CT 25

Nieuwe video: Laagdiktemeter PCE-CT 25

De laagdiktemeter PCE-CT 25 is een handige laagdiktemeter voor de snelle bepaling van de dikte van de laklaag van bijvoorbeeld auto’s of oldtimers. Met behulp van de PCE-CT 25 weet je binnen een handomdraai of je tweedehands auto ooit al eens over is gespoten en dus schade heeft gehad in het verleden. Hoe dat werkt? Rebecca legt het in deze video precies uit!

De laagdiktemeter PCE-CT 25 zorgt voor een snelle bepaling van de laagdikte op staal en ijzer (F), evenals op non-ferro metalen (N)  en wordt gebruikt in de automobielsector. Deze laagdiktemeter wordt voornamelijk door autodealers gebruikt om ongevalschade te ontdekken (de lak- of plamuurdikte verraden ongevalschade). De laagdiktemeter PCE-CT 25 is gemakkelijk te bedienen: je hoeft hem enkel in te schakelen, de sensor op het te testen oppervlakte te plaatsen en de waarde  is direct op het LCD-beeldscherm af te lezen. De laagdiktemeter PCE-CT 25 helpt ook bij het bepalen van schade aan een auto, ook als die goed gerepareerd mocht zijn, of om erachter te komen of bepaalde plekken opnieuw geverfd zijn.  Door gebruik te maken van de laagdiktemeter PCE-CT 25 kom je niet voor onaangename verrassingen te staan bij aanschaf van je nieuwe tweedehands auto en kun je goed voorbereid over de aankoopprijs!

Meer info?

Enthousiast geworden van de laagdiktemeter PCE-CT 25? Kijk dan direct in onze webshop. Wil je met één van onze medewerkers bespreken of dit het juiste artikel voor jouw toepassing is? Neem dan contact met ons op!

Laagdiktemeter PCE-CT 25
Laagdiktemeter PCE-CT 25
  • Metingen op staal, ijzer en non-ferro metalen
  • Met kalibratiefunctie
  • Eenvoudig in gebruik
5 vragen bij het uitzoeken bij een weegschaal
5 belangrijkste eigenschappen van geluidsmeters