Handig op vakantie: Caravanweegschaal PCE-CWC (+Winactie)

De zomer staat weer voor deur! Dat betekent in veel gevallen dat de caravan of camper weer van stalling wordt gehaald en klaar wordt gemaakt voor gebruik in de zomermaanden. Ga dit jaar goed voorbereid op weg met de camper en caravanweegschaal PCE-CWC.

(En nog leuker: je kunt hem nu winnen via onze Facebook-actie! Lees onderaan deze pagina meer)

De caravanweegschaal PCE-CWC is zeer eenvoudig in gebruik. De weegschaal kent drie programma’s; voor enkel-assige aanhangers, voor dubbel-assige aanhangers en een laatste programma voor campers. Het menu laat precies zien welk wiel gemeten dient te worden en na de laatste meting wordt direct het gezamenlijke gewicht weggegeven. Omdat de weegschaal per wiel meet, is het ook eenvoudig te achterhalen of het gewicht van de aanhanger of camper gelijkmatig is verdeeld.

Met de caravanweegschaal PCE-CWC ga je zekerder op weg omdat je hiermee voorkomt dat je onbewust met een overbelast voertuig rond rijdt of dat het voertuig onregelmatig beladen is. Dit voorkomt ongelukken of een torenhoge boete. Bovendien betalen verzekeringen vaak niet uit bij schade die is veroorzaakt door een verkeerde belading.

Onze collega Rebecca ging langs bij Benica Caravans in Enschede en testte de weegschaal zelf even uit. In onderstaande video laat ze zien hoe de PCE-CWC werkt:

Facebook winactie

Enthousiast geworden? Dat komt goed uit want wij geven nu zo’n super handige caravanweger GRATIS weg via Facebook! Haast je naar onze Facebookpagina, like en deel het bericht en ga dit jaar goed voorbereid op reis!

Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar onze Facebookpagina!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil je deze caravanweegschaal bestellen in onze webshop? Klik dan hieronder voor meer details en onze webshop!

Caravanweegschaal PCE-CWC
  • Meetbereik tot 1.000 kg per wiel
  • Eenvoudig in gebruik met 3 programma’s
  • Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen
Endoscopen: Vind eenvoudig de endoscoop die bij jou past!
Bezoek de PCE-stand op de vakbeurs Maintenance van 17-19 april!