Thermo-Hygrometer PCE-444

Thermo-Hygrometer – meet de luchtkwaliteit in huis

Hoor de wind waait door de bomen! Het liedje waar je de afgelopen week waarschijnlijk al wel weer aan hebt gedacht. Mocht dat niet het geval zijn, dan denk je er nu zeker aan. Na een lange, hete zomer is het gure weer gearriveerd. De kou die je tot op het bot raakt en de wind die fietsen topsport maakt, ze zijn weer helemaal terug. Zoals in de serie Game of Thrones vaak wordt gezegd, “winter is coming.” Tijd dus, om een Thermo-Hygrometer aan te schaffen, we leggen je hieronder uit waarom.

Dat slechte weer grijpt je niet alleen als je op de fiets of in de auto zit, ook in huis begint het kouder te worden. De tijd om de verwarming of houtkachel op te stoken is dan ook weer aangebroken. De woonkamer wordt er een stuk knusser van. Met een goed boek, een kopje chocolademelk en goed gezelschap kom je die koude dagen heel goed door. Nare bijkomstigheid van onze verwoedde pogingen om het huis te verwarmen, is wel dat de lucht een stuk droger wordt. Dat zorgt al snel voor een pijnlijke keel, maar ook droge en prikkende ogen. Door die droge lucht kan je ook last van jouw longen of huid krijgen.

De Thermo-Hygrometer PCE-444

Je wil er dus voor zorgen dat de luchtvochtigheid in jouw woning altijd op een gezond niveau blijft. Meten is weten, zo dus ook in dit geval. Hoe meet je dan luchtvochtigheid? Dat doe je met een Thermo-Hygrometer. De PCE-444 is een klein, handzaam apparaat dat eenvoudig in gebruik is. Voor een kleine prijs kan je zo dan ook jouw leefomgeving een stuk aangenamer maken.

Wil je meer weten over deze meter of Thermo-Hygrometers in het algemeen, kijk dan even in onze webshop of neem contact met ons op.

Weegschaal van PCE voor Bikers for Animals
Uitgelicht: Geluidsmeter PCE-322A