ATP-meter

De ATP-meter PCE-ATP 1 getest!

Met een ATP-meter kun je een snelle ATP-meting uitvoeren en zo zeer eenvoudig de hygiëne van oppervlakken testen. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Wij namen de proef op de som en hebben de PCE-ATP 1 meegenomen naar  de make-up afdeling. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de video: 

De ATP-meter PCE-ATP 1, in combinatie met de LuciPac Pennen, maakt een snelle detectie van levensmiddelen en microbiologische residuen mogelijk, op alle contactdelen van een product/oppervlak. Op deze manier kun je de effectiviteit van reinigings- en desinfecteermaatregelen testen. De kwantitatieve bepaling van intra- en extracellulaire adenosine trifosfaat (ATP) wordt met de draagbare ATP-meter PCE-ATP1 uitgevoerd. De meetdata van de ATP-tester kunnen opgeslagen worden en aansluitend op de meting verwerkt worden.

Snelle en eenvoudige meting

Om een meting uit te voeren met de ATP 1 strijk je de speciale wattenstaaf over het testoppervlak. Hierna druk je de wattenstaaf helemaal in het testbuisje, waardoor de wattenstaaf in contact komt met de testvloeistof. Even licht schudden, en de testbuis kan in zijn geheel in de hygiënetester geplaatst worden. Na slechts 10 sec. zal het meetresultaat al worden weergegeven op het display van de tester.
Dankzij de snelle en eenvoudige testmethode is de PCE-ATP 1 in veel gebieden inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg en de schoonmaakindustrie.

Dus ben je op zoek naar een ATP-tester voor het gebruik in de commerciële keuken, in alle voorkomende takken van de voedselverwerkingsindustrie, in een professioneel schoonmaakbedrijf of in de operatiekamer, dan haal je met de PCE-ATP 1 het juiste apparaat in huis!

Meer info?

Enthousiast geworden over ATP-tester PCE-ATP 1? Kijk dan direct in onze webshop. Wil je met één van onze medewerkers bespreken of dit het juiste artikel voor jouw toepassing is? Neem dan contact met ons op!

ATP-meter PCE-ATP 1
ATP-tester PCE-ATP 1
  • HACCP -concept implementatie
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Geheugen voor 10000 meetwaarden
Hoe werkt HACCP IR-thermometer PCE-IR 100?
5 vragen bij het uitzoeken bij een weegschaal