Nieuw: SMS storingsmelder PCE-TAM serie

Sinds maart 2016 is er een nieuwe serie SMS-storingsmelders bij PCE Instruments beschikbaar. De PCE-TAM (SMS Text Alarm Modem) is een aanvulling op het gebied van onderhoud op afstand en alarmmodems in het assortiment van PCE Instruments. De GSM storingmeldsystemen zijn verkrijgbaar in drie basismodules:

– PCE-TAM 100 – SMS storingsmelder (Link: https://www.pce-instruments.com/dutch/regeltechniek/regelapparatuur/telecontrol-modules-pce-instruments-sms-storingsmelder-pce-tam-100-det_5019137.htm?_list=qr.art&_listpos=3)

– PCE-TAM 200  – Verzenden van e-mail, dataopslag (Link: https://www.pce-instruments.com/dutch/regeltechniek/regelapparatuur/telecontrol-modules-pce-instruments-sms-storingsmelder-pce-tam-200-det_5019136.htm?_list=qr.art&_listpos=2)

– PCE-TAM 300  – Dataopslag, SMS versturen en bestand uploaden naar de server (Link: https://www.pce-instruments.com/dutch/regeltechniek/regelapparatuur/telecontrol-modules-pce-instruments-sms-storingsmelder-pce-tam-300-det_5019121.htm?_list=qr.art&_listpos=1)

De basismodules maken de interface tussen de invoermodules en de gebruiker mogelijk. De afstandsmodule maakt het mogelijk om een alarm per SMS en per e-mail te verzenden met opgeslagen meetwaarden aan de vooraf gedefinieerde ontvangers. Het is ook mogelijk dat de modules per SMS verstuurd worden. Hier bied de PCE-TAM onderhoud op afstand module de mogelijkheid om de relais om te schakelen. Alle modules kunnen met de software via een USB-kabel worden ingesteld. De PCE-300 TAM Modem kan overigens ook worden geprogrammeerd via de browser.

De I/O modules zijn plugs die automatisch worden herkend door de bedieningspanelen. De volgende componenten staan voor de verschillende taken:

Ingangsmodules

– PCE-TAM-DI 11 digitaal (positieve schakeling)

– PCE-TAM-DI 12 digitaal (negatieve schakeling)

– PCE-TAM-AI 11 analoog (spanning 0 … 1V)

– PCE-TAM-AI 12 analoog (stroom 4 … 20 mA)

Uitgangmodules/externe modules:

– PCE-TAM-DO 11 Relais 230V

– PCE-TAM-DO 12 Relais 24V

Aanvullende modules voor deze SMS storingsmelder zijn gepland.

Nieuw: 2-polige spanningstester PCE-TT2
Nieuw: Redesign krachtmeter PCE-DFG serie