Uw partner op het gebied van meet-, weeg- en regeltechniek

Over PCE Brookhuis

PCE Brookhuis is een dochteronderneming van PCE Deutschland GmbH en is gevestigd in Enschede. Met het hoofdkantoor in Duitsland, vestigingen in diverse andere landen en vertegenwoordigers over de hele wereld is PCE de grootste aanbieder van meet- regel- en controleapparatuur. Met ons assortiment van ruim 10.000 verschillende artikelen bedienen we meer dan 25 miljoen klanten over de hele wereld.

PCE Brookhuis

Adresgegevens

Postadres (geen bezoekadres):

Institutenweg 15
7521 PH Enschede

+31 (0)53 – 737 01 92
info@pcebenelux.nl

Kamer van Koophandel
Oost Nederland
KvK nr. 555 46 463
BTW-Nr.: NL851760156B01

ING Enschede
BIC / Swift: INGBNL2A
IBAN: NL67INGB0000108230

Aandeelhouders:
PCE Holding GmbH
New Enschede B.V.

Het ontstaan van

PCE Instruments

In 1999 werd met de oprichting van PCE Deutschland GmbH in Meschede de basis gelegd voor wat nu PCE Instruments is. Van een klein ingenieursbureau is PCE Instruments de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatief en toonaangevende firma op het gebied van meet-, regel-, laboratorium-, en weegtechniek. Sinds 2011 heeft PCE Instruments diverse succesvolle filialen geopend over de hele wereld. Momenteel heeft PCE filialen in onder andere Frankrijk, Italië, Spanje, Amerika, Chili en het Verenigd Koninkrijk.

Sinds 2012 is PCE Instruments actief in de Benelux onder de naam PCE Brookhuis. Vanuit het kantoor in Enschede leveren wij een zeer uitgebreid assortiment van ruim 3.500 kwalitatief hoogwaardige instrumenten en weegschalen.

Evenals in de andere PCE filialen, is PCE Brookhuis vanaf de eerste dag een groot succes. Op de website worden klanten snel en uitgebreid geïnformeerd over ons brede assortiment, onze snelle service en de scherpe prijzen. Maar ook onze jarenlange ervaring binnen de branche, onze expertise en kalibratieservice maken PCE Instruments tot dé partner op het gebied van meet-, regel-, laboratorium-, en weegtechniek.