Vraag onze gratis catalogus aan!


Vraag hier direct onze catalogus aan!
PCE Instruments Internationaal
Nieuwste endoscopen

De nieuwste endoscopen bij PCE Brookhuis!

Hoewel het de afgelopen maanden natuurlijk vakantieperiode was, hebben we bij PCE Instruments niet stil gezeten en hebben wij maar liefst drie nieuwe endoscopen geïntroduceerd! In deze blog vertellen we je alles over onze nieuwe aanwinsten.

Endoscoop PCE-VE 180

Een veelgehoord nadeel van endoscopen is de hoge aanschafprijs. Dat is bij deze endoscoop echter niet van toepassing! Deze zeer gunstig geprijsde endoscoopcamera PCE-VE 180 is alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige controle van nauwe ruimtes en machines. Bovendien beschikt deze endoscoop over een draadloze verbinding zodat het instrument zelf en het display niet constant met elkaar verbonden hoeven te zijn.

Met een kabel van 1 meter, een beeldresolutie van maar liefst 1280 x 980 pixels en een beschermingsklasse IP67 ben je met de PCE-VE 180 overal op voorbereid!

Endoscopen PCE-VE 180
Endoscoopcamera PCE-VE 180
  • 1 m Endoscoopkabel
  • 30 … 80 mm Focusafstand
  • Draadloos bereik 2,4 GHz
Endoscoop PCE-VE 800

Voor diegenen die toch nét iets meer zoeken in een endoscoopcamera hebben wij ook niet stil gezeten en de endoscoop PCE-VE 800 toegevoegd aan ons assortiment. Deze high-end endoscoop beschikt over een 1,5 m lange kabel en een camerakop die maar liefst 4 kanten op kan bewegen. De beeldresolutie is 1600 x 1200 pixels waardoor zelfs de kleinste beschadigingen of andere eigenaardigheden kunnen worden opgespoord. Verder is deze videoscoop ook uitermate geschikt voor diverse toepassingen, de felle LEDS’s doen het prima in donkere ruimtes maar wanneer dit niet nodig is kunnen de LED’s gedimd worden zodat het beeld niet overbelicht wordt.

Endoscopen PCE-VE 800
Endoscoopcamera PCE-VE 800
  • 4 kanten beweegbare camerakop
  • Dimbare LED verlichting
  • Beeldresolutie 1600 x 1200 Pixel
Endoscoop PCE-IVE 330

Als laatste presenteren wij de endoscoopcamera PCE-IVE 330. De telescoopcamera PCE-IVE 330 is uitermate geschikt voor controle op moeilijk toegankelijke plaatsen in installaties en machines. De telescoopcamera is ook uitermate geschikt om onder of boven bijvoorbeeld vrachtwagens te kijken naar onregelmatigheden. Om de camera op de juiste plek te krijgen geschikt de endoscoop ook over een klein wiel. Deze scherp geprijsde inspectiecamera is een echte krachtpatser met een tot 3 meter lange kabel en 12 krachtige LED’s rondom de camerakop.

Endoscopen PCE-IVE 330
Endoscoopcamera PCE-IVE 330
  • Met handige uitschuif-stang tot 3m
  • Voor inspectie van bijvoorbeeld vrachtwagens
  • 8″ LCD-Monitor
Nog meer endoscopen in ons assortiment

Naast deze drie toevoegingen aan onze familie, hebben wij ook een reeds bestaand zeer breed assortiment met diverse endoscopen voor uiteenlopende toepassingen. Neem dus vooral eens een kijkje in onze webshop om ons volledige aanbod te bekijken. Kom je er toch niet helemaal uit of weet je niet welke endoscoop geschikt is voor jouw specifieke toepassing? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, we helpen je graag verder!

5 belangrijkste eigenschappen van geluidsmeters
Houtvochtmeters Brookhuis FMW-T & FMW-B