Nieuw: Ruwheidsmeter PCE-RT 2200

Sinds mei 2016 is ons assortiment PCE Ruwheidsmeters uitgebreid met de Ruwheidsmeter PCE-RT 2200. Zijn innovatieve en moderne design, en de mogelijkheid de meter te monteren op een stabiele werkbank, maken deze meter tot een uniek en onmisbaar instrument binnen het gebied van kwaliteitsbewaking.

De Ruwheidsmeter PCE-RT 2200 maakt het mogelijk de materiaaleigenschappen van een bepaalde ondergrond in ruwheid te meten, om op deze manier makkelijk te beoordelen welke werkstukken teveel afwijken van de norm, en daardoor dus onbruikbaar zijn.

De PCE-RT 2200 is draagbaar, eenvoudig in gebruik en heeft een LCD display. Dit alles maakt dat deze meter ideaal is voor het gebruik in de werkplaats of in het laboratorium. Voor een snellere besturing en dataverwerking maakt de PCE-RT 2200 gebruik van een DSP Chip. Deze draagt ook bij aan een lager energieverbruik. Een ander voordeel van deze meter is de keuzemogelijkheid uit een groot aantal parameters, namelijk: Ra, Rz, Rq, Rx, Rt, Rp, Rv, R3z, R3y, RzJIS, Rsk, Rku, Rsm en Rmr. Op het grote LCD display is eenvoudig de uitgebreide informatie, met betrekking tot de meting, af te lezen. Ook alle parameters en grafieken kunnen op het display weergegeven worden. Dankzij het interne geheugen kunnen 100 datagroepen en golfvormen opgeslagen worden, die via de USB- interface overgedragen kunnen worden naar de PC.

Bekijk de ruwheidsmeter PCE-RT 2200 in onze webshop!

Uitgelicht: Wat betekent het kalibreren van meetinstrumenten?
Klant aan het woord: Windmeter PCE-WL 2