Nieuw: Installatietester PCE-ITE 50

Als het gaat om de veiligheid van een elektrische installatie kan een elektricien er niet omheen diverse metingen, voorgeschreven door de VDE, uit te voeren.
Een aantal van deze metingen zijn:

– Isolatie meting
– Meting van de aardingsweerstand
– Meting van de lusweerstand
– Uitschakeltijd en -stroom van storingsapparatuur

Om al deze metingen uit te voeren zijn diverse meetinstrumenten nodig; vaak een grote uitgave voor de elektricien. Om dit te voorkomen, is er nu van PCE Instruments de Installatietester PCE-ITE 50, waarbij we alle benodigde meetapparatuur hebben samengevoegd tot één compact, draagbaar meetinstrument. Dit innovatieve meetinstrument is vanaf nu te bestellen in onze webshop. Ondanks zijn lage aanschafprijs doet deze installatietester zeker niet onder voor de vaak duurdere merkapparatuur. Met de PCE-ITE 50 haalt u een compleet installatie- testsysteem in huis, voorzien van alle belangrijke meetfuncties.
De volgende meetfuncties staan tot uw beschikking:

– Lage weerstandsmeting
– Lus weerstandsmeting
– Continuïteittest
– RCD Test met meting van de uitschakelstroom
– FI test met meting van de uitschakeltijd
– Meting van de spanning tussen fase en nul, fase en aarding en nulgeleider en aarding
– Draaiveld erkenning
– Aarding weerstandsmeting

Alle metingen gemaakt met de PCE-ITE 50, alsmede de verkregen meetresultaten, kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen. Deze professionele meter heeft een LCD kleurenscherm. De bediening en de menunavigatie is meertalig instelbaar en intuïtief. De behuizing van de installatietester is dubbel gecoat, waardoor de meter zeer geschikt is voor gebruik in zware omgevingen, zoals de bouwplaats. De Installatietester PCE-ITE 50 wordt geleverd in een kunststof draagkoffer, met de volgende toebehoren: batterijen, AC adapter, auto adapter, meetkabels, datakabel en software.

Bekijk de installatietester PCE-ITE 50 direct in onze webshop

Video: Alles over het meten van kleur
Uitgelicht: Wat betekent het kalibreren van meetinstrumenten?