Vochtplekken meten met PCE-PMI 2

Nieuw huis gekocht? Check voor vochtplekken met een vochtmeter

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je bezig met het opknappen van je huis? Bij PCE Brookhuis helpen we je een handje met een aantal handige tips met betrekking tot klussen en duurzaamheid. In deze aflevering kijken we naar de detectie van vochtplekken in je (toekomstige) droomhuis.

Ben je druk  woningen aan het bezichtigen of heb je juist net een woning gekocht? Dan wil je natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met een vochtmeter kun je eenvoudig en snel vochtplekken detecteren in vele soorten bouwmaterialen en stenen. Hierdoor sta je sterker tijdens onderhandelingen of weet je waar je aan toe bent.

Wij spraken Arjan Hollink van Bos Makelaars in Enschede en vroegen hem waar je allemaal op moet letten tijdens een bezichtiging en helpen we een aantal hardnekkige misverstanden de wereld uit. Is het bijvoorbeeld de taak van de verkoper of de potentiële koper om vochtplekken op te sporen? En hebben alle oude huizen last van vochtproblemen? Bekijk de video hieronder en ga bij je volgende bezichtiging goed geïnformeerd op pad!

Meer informatie

Wil je meer informatie of gewoon direct bestellen? Kijk dan op onze website voor een gedetailleerde uitleg van de absolute vochtmeter PCE-PMI 2. Wil je direct aan de slag met de vochtmeter, bestel hem dan hier! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over deze vochtmeter of één van onze andere meetinstrumenten!

Vochtmeter PCE-PMI 2
Vochtigheidsmeter PCE-PMI 2
  • 20 meetcurves voor verschillende materialen
  • Meten zonder beschadiging van het oppervlak
  • Ideaal voor snelle constatering van vochtplekken
5 handige tips bij aanschaf van een thermometer
Nieuw huis-serie: Controleer de isolatie met infraroodcamera