Deeltjesteller

Nieuw in het assortiment: Deeltjestellers PCE-RCM serie

Geregeld breiden wij ons assortiment uit met nieuwe meters om problemen waar onze klanten tegenaan lopen, op te lossen. Vandaag presenteren wij de deeltjestellers uit de PCE-RCM.

Er is momenteel veel te doen om de luchtkwaliteit in gebouwen. Wij ontvingen ook steeds meer aanvragen voor een manier om dit op een eenvoudige manier te monitoren. Daar hebben we naar geluisterd en daarom presenteren we nu onze nieuwe lijn, de PCE-RCM.

De PCE-RCM serie meet de stoflading in de eenheden PM 2,5 en PM 10. De meetwaarden worden weergegeven op een display met heldere kleuren. De fijne stoffen die door de luchtkwaliteitmeter gemeten worden kunnen zich in de longen ophopen en de longen beschadigen. Voor een oriënterende meting op mogelijke stoflading zijn deze meters uitermate geschikt. De meetwaarden worden op het kleurendisplay weergegeven in de kleuren groen, geel, rood en roze. Met behulp van dit “kleurenalarm” zijn de grenswaarden snel af te lezen en bestaat de mogelijkheid snel op de verandering te reageren.

De uitvoeringen van de PCE-RCM serie

De serie bestaat uit de PCE-RCM 10, 11 en 12. Hieronder stellen we de modellen kort aan je voor:

Deeltjesteller PCE-RCM 10
Deeltjesteller PCE-RCM 10

De PCE-RCM 10 meet de stoflading in de eenheden PM 2,5 en PM 10. De meetwaarden worden weergegeven op een display met heldere kleuren.

  • Meet: Deeltjesmeting, temperatuur, vochtigheid
  • Met 2,4 “LC kleurenscherm
  • Voor oriënterende metingen
Deeltjesteller PCE-RCM 11
Deeltjesteller PCE-RCM 11

De deeltjesteller PCE-RCM 11 is ontwikkeld voor de oriënterende controle van de luchtkwaliteit. Hierbij meet het apparaat het gehalte aan fijnstof, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

  • Meet: Fijnstof, TVOC, formaldehyde, luchtvochtigheid, temperatuur
  • Met USB-interface en geheugenopslag
  • Voor oriënterende metingen
Deeltjesteller PCE-RCM 12
Deeltjesteller PCE-RCM 12

De Deeltjesteller PCE-RCM 12 is ontwikkeld voor de oriënterende controle van de luchtkwaliteit. Hierbij meet het apparaat het gehalte aan CO2, HCHO en fijnstof, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

  • Meet: Fijnstof, CO2, formaldehyde, luchtvochtigheid, temperatuur
  • Met USB-interface en geheugenopslag
  • Voor oriënterende metingen
Bekijk ook de video!

Wil je meer informatie over de werking van deze gloednieuwe serie? Bekijk dan eens onderstaande video, hierin legt onze collega Rebecca uit waarin de meters onderling worden vergeleken en de werking uitgebreid wordt uitgelegd.

PCE en Solar Team Twente rijden samen de zon tegemoet!
Uitgelicht: Leeb-hardheidsmeter PCE-900