Nieuw: Digitale manometer PCE-DMM serie

In 2016 brengt PCE Instruments een nieuwe serie digitale manometers op de markt. De digitale manometers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over low budget manometers, met een eenvoudig digitaal display, maar ook over digitale manometers met een grafisch LCD display.

De manometers zijn verkrijgbaar met verschillende meetbereiken en nauwkeurigheden. Alle digitale manometers beschikken over een schroefdraadverbinding voor de aansluiting met andere apparatuur in het productieproces. Naast een DIN of NPT aansluiting kan ook worden gekozen voor een ingebouwde aansluiting.
Verder zijn onze manometers verkrijgbaar als variant geschikt voor de meting van absolute druk, en als variant geschikt voor de meting van relatieve druk.
Nog een paar voordelen van onze nieuwe serie digitale manometers:

  • Verschillende membranen verkrijgbaar, zoals keramiek of roestvrij staal, voor verschillende toepassingsgebieden.
  • Draaibare sensor en display optioneel bij een aantal modellen, voor een optimale inbouw en afleesbaarheid tijdens het productieproces.
  • De manometers uit de DMM 60 en PCE-DMM 70 serie beschikken over een geheugen, voor continue datalogging.

Onze nieuwe manometers kunnen veelvuldig worden ingezet, o.a. bij de machine- en installatiebouw, bij diverse laboratoriumtoepassingen en bij de het zoeken of controleren van lekkages. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over onze digitale manometers? Kijk hieronder dan direct in onze webshop!

Bekijk de digitale manometer PCE-DMM serie direct in onze webshop

Klant aan het woord: Windmeter PCE-WL 2
Welke endoscoop is voor mijn toepassing geschikt?