Heeft u onlangs een product bij ons aangeschaft maar bent u niet tevreden of heeft u een defect geconstateerd? Op deze pagina lees je alles over ons retourproces en de garantievoorwaarden.

Retour / Herroepingsrecht

Bevalt een product toch niet helemaal? U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een artikel te retourneren zonder opgaaf van reden, mits het product nog in goede staat is. Stuurt u een product terug? Voegt u dan alstublieft een schrijven bij de zending zodat wij weten waar het product vandaan komt. Wij zullen het product controleren en daarna het aankoopbedrag crediteren.

Kosten retourzending

PCE Brookhuis vergoedt geen kosten van een retourzending.

Uitgesloten van het retourrecht

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt voor producten die op maat zijn gemaakt voor klanten of dermate zijn aangepast. Ook kalibratiecertificaten kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kunnen onze gasmeters helaas ook niet retour genomen worden.

Formulier herroeping / retour

Indien u gebruik wilt maken van het retourrecht kunt u de goederen in originele staat naar ons retour sturen. Om het proces zo veel mogelijk te versoepelen, vragen wij u gebruik te maken van het onderstaande formulier. Uiteraard bent u niet verplicht om dit formulier mee te sturen. Indien u het formulier niet meestuurt, verzoeken wij u vriendelijk om een kort begeleidend schrijven mee te sturen met uw gegevens en een omschrijving van het defect.

Garantie

Indien het product binnen de garantieperiode kapot gaat door een reden buiten uw schuld om, wordt het instrument kosteloos gerepareerd of heeft u recht op een nieuw instrument. U kunt in dat geval het product naar ons retour sturen. Onze technische dienst zal het apparaat helemaal nalopen en het apparaat eventueel repareren. Mocht het defect veroorzaakt zijn door foutief gebruik of nalatigheid van de gebruiker, dan vervalt het garantierecht.

Kosten reparatie

Indien de reparatie binnen de voorwaarden en termijn van de garantie valt, is de reparatie kosteloos. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over de kosten van de reparatie. Indien u niet akkoord gaat met de kosten, wordt het apparaat naar u teruggestuurd.

Indien u een product aanschaft via PCE Brookhuis heeft u een wettelijke garantieperiode van 1 jaar na levering van het product, tenzij anders staat aangegeven. Lees meer over onze garantietermijn in onze algemene voorwaarden. Sommige producten hebben een aangepaste garantietermijn, informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.

Formulier garantie/reparatie

Indien u een product op wilt sturen voor reparatie, kunt onderstaand formulier invullen en meezenden om het proces zo veel mogelijk te versnellen. Uiteraard bent u niet verplicht om dit formulier mee te sturen. Indien u het formulier niet meestuurt, verzoeken wij u vriendelijk om een kort begeleidend schrijven mee te sturen met uw gegevens en een omschrijving van het defect.