Vraag onze gratis catalogus aan!


Vraag hier direct onze catalogus aan!
Laatste PCE video
PCE Instruments Internationaal
Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Hopelijk heb je een heerlijk kerstfeest en een geweldige jaarwisseling achter de rug. Wij hebben nog hard doorgewerkt, maar hebben uiteindelijk ook genoten van een paar welverdiende vrije dagen. Nu we uitgerust weer aan het werk zijn gegaan, kunnen we dan ook nog meer de schouders eronder zetten en topservice verlenen voor onze klanten.

Terugblik

We hebben bij PCE een leuk en goed jaar gehad. We hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en leuke contacten gelegd. Er zijn veel nieuwe meters geintroduceerd die zijn ontwikkeld naar de wensen die wij van onze klanten doorkrijgen.

Over het hele jaar hebben we gezien dat er telkens veel vraag is geweest naar de PCE-TDS 100. Hetzelfde geldt voor de PCE-CLT 10. Voor beide meters verwachten we dat dit zal doorzetten in het nieuwe jaar. Heb jij een van deze twee meters nodig, maar wil je graag wat meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Wat er komen gaat

Wellicht vraag jij je af hoe wij in 2019 onze topservice blijven leveren. Om te beginnen zijn er een aantal erg interessante nieuwe meters in ontwikkeling. Deze zullen verspreid over 2019 uit worden gebracht. Hoewel we nog niet zoveel mogen vertellen over al dat moois dat komen gaat, geven we toch een klein tipje van de sluier. In 2019 komen wij namelijk met een nieuwe trummeter. Als je niet weet wat je met deze meter kan doen, leggen we dat even in het kort uit.

Een trummeter wordt doorgaans gebruikt voor het meten van de riemspanning in riemaandrijvingen. Deze meet de spanning elektronisch en is handig als je bijvoorbeeld in de auto- of fietstechniek werkt.

Natuurlijk gaat er in 2019 nog veel meer gebeuren en komen er zoals gezegd ook wel meer nieuwe meters. Als je daar meer over wil weten is het altijd verstandig om onze website, Linkedin pagina en blog in de gaten te houden. Via die kanalen proberen we je op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

 Als je deze blog interessant vond, kijk dan ook eens hieronder.
Vermogensmeters, waar je op moet letten en wat je ermee kan
Flowmeters: alles dat je moet weten