Word weerman/-vrouw met het weerstation PCE-FWS 20

Ben jij ook benieuwd waarom collega Tom het dak is opgeklommen? (En hierbij zijn hoofd heeft gestoten!!!) Lees dan snel verder!

Weerstation PCE-FWS 20

Het weerstation PCE-FWS 20 is al jaren één van onze bestsellers. Dit weerstation wordt zeer uitgebreid geleverd met diverse sensoren zoals een regensensor, een solarsensor, een windrichtingsensor en nog veel meer.
In deze video legt onze collega Rebecca uit hoe het weerstation gemonteerd kan worden zodat je direct aan de slag kunt.

Data bekijken met online weer-app

Om het je nog makkelijker (én leuker) te maken, kan je alle data bekijken in verschillende weer apps. Zoals Weathercloud en Wunderground. Collega Tom nam de proef op de som en monteerde een PCE-FWS 20 weerstation bovenop het dak van ons PCE Brookhuis kantoor.

TIP!

Let er bij de montage van het weerstation op, dat je je hoofd niet stoot aan het dakraam!!

De meteorologische waarden worden per radiosignaal naar het basisstation gestuurd over een maximale afstand van 100 meter. Hierdoor is het mogelijk het weerstation achterin de tuin te plaatsen en het display binnen neer te zetten voor optimaal gemak.

Met het eenvoudig te bedienen touchscreen kun je gemakkelijk alle gegevens uitlezen en het weerstation helemaal naar wens instellen. De zender wordt door een zonnepaneel en twee oplaadbare batterijen gevoed. Dankzij de USB-poort en de meegeleverde USB-kabel, is het mogelijk om gegevens van het weerstation naar een PC of laptop over te zetten. Deze gegevens zijn allemaal voorzien van datum en tijd, om ook na een langere periode de data goed te kunnen analyseren. De meegeleverde analysesoftware maakt het mogelijk om de weerschommelingen aan de hand van grafieken en diagrammen over een langere periode te analyseren en te vergelijken. Zo ben je het wisselvallige Nederlandse weer altijd één stapje voor deze zomer!

Tot slot hebben we nog goed nieuws!

Het weerstation PCE-FWS 20 kun je nu met 15% korting aanschaffen.

Gebruik bij het afrekenen de code FWS-NL15 **

* Deze actiecode is geldig tot 31 augustus 2019.
** Deze actiecode is enkel geldig op de PCE-FWS 20 (accessoires,
PCE-FWS-1 en -2 zijn uitgesloten van deze actie).

Klik hier voor alle voorwaarden van deze actie

Alles over het meten van ruwheid
Werkt de airco nog wel goed?