Altijd goed voorbereid met het weerstation PCE-FWS 20N!

Moet de tuin besproeid worden vandaag, of niet? Kan ik een korte broek aan, of toch liever een lange broek? Allemaal vragen waar we regelmatig mee worstelen, maar daar hebben wij de oplossing voor.

Als jij ook exact wilt weten wat het weer gaat doen vandaag, lees dan snel verder!

Weerstation PCE-FWS 20N

Het weerstation PCE-FWS 20N is al jaren één van onze bestsellers. Met dit weerstation kun je nauwkeurig de windrichting, de windsnelheid, de temperatuur, de relatieve vochtigheid en de neerslag bepalen. En dit zijn nog maar een aantal toepassingsmogelijkheden van dit weerstation.
In deze video legt onze collega Rebecca uit hoe het weerstation gemonteerd kan worden zodat je direct aan de slag kunt.

Data bekijken met online weer-app

Om het je nog makkelijker (én leuker) te maken, kan je alle data bekijken in verschillende weer apps. Zoals Weathercloud en Wunderground.

Sensormodule

Sinds kort is de sensorunit van het weerstation ge-upgrade. Deze is nu nog gebruiksvriendelijker, doordat de batterijen worden opgeladen met het ingebouwde zonnepaneel. Ook zijn alle onderdelen onderhoudsvrij.

De meteorologische waarden worden per radiosignaal naar het basisstation gestuurd over een maximale afstand van 100 meter. Hierdoor is het mogelijk het weerstation achterin de tuin te plaatsen en het display binnen neer te zetten voor optimaal gemak.

Met het eenvoudig te bedienen touchscreen kun je gemakkelijk alle gegevens uitlezen en het weerstation helemaal naar wens instellen. De zender wordt door een zonnepaneel en twee oplaadbare batterijen gevoed. Dankzij de USB-poort en de meegeleverde USB-kabel, is het mogelijk om gegevens van het weerstation naar een PC of laptop over te zetten. Deze gegevens zijn allemaal voorzien van datum en tijd, om ook na een langere periode de data goed te kunnen analyseren. De meegeleverde analysesoftware maakt het mogelijk om de weerschommelingen aan de hand van grafieken en diagrammen over een langere periode te analyseren en te vergelijken. Zo ben je het wisselvallige Nederlandse weer altijd één stapje voor deze zomer!

Meer informatie over dit multifunctionele weerstation?

Ga dan nu naar onze webshop. Hier vind je alle informatie over de PCE-FWS 20N.

Uitgelicht: Warmtebeeldcamera's
Budget over aan het einde van het jaar?