Endoscopen: Betaalbare endoscopen voor de snelle inspectie

Ons aanbod aan endoscopen en inspectiecamera’s is erg uitgebreid. Voor elke toepassing kunnen wij dus de perfecte endoscoop leveren! Vorige week namen we een kijkje met de PCE-PIC serie. –Lees hier de blog– Deze inspectiecamera’s zijn speciaal voor het controleren van (riool-) buizen. Deze week nemen we onze betaalbare instapmodellen onder de loep. Lees snel verder!

Ga snel naar:

Wat wil je inspecteren?

Onze endoscopen beginnen bij een paar tientjes. Maar voor ons meest uitgebreide model liggen de kosten iets hoger. Het is daarom belangrijk van te voren te bedenken waarvoor en hoe vaak de endoscoop gebruikt gaat worden. Én hoeveel functies het instrument moet hebben. Want een endoscoop met een front- en zijcamera, een boost-functie, hoge resolutie en een grote opslag zal meer kosten dan het instapmodel met een korte kabel en een lagere resolutie.

Kijk dus, voor je een endoscoop koopt, goed naar de wat je écht nodig denkt te hebben. Hiermee voorkom je dat je teveel uitgeeft aan iets dat je helemaal niet nodig hebt. (En dus een miskoop doet.)
We hebben en aantal van onze betaalbare endoscopen voor je op een rijtje gezet:

PCE-VE 200 serie

De PCE-VE 200 is een simpele endoscoop die beschikt over alle functies om snel en eenvoudig een inspectie uit te voeren. De PCE-VE 200 wordt standaard geleverd met een kabel van 1 meter maar is pas nog uitgebreid met diverse uitvoeringen. Zo is er nu ook een variant met UV-licht.

Bekijk ook eens de onderstaande video voor meer informatie over de PCE-VE 200 serie:
(Tekst gaat verder onder video)

Model
Kabellengte Kabeltype Kabeldiameter Ø Boost functie* Belichting
PCE-VE 200
1000 mm
Semiflexibel 4,5 mm
Nee
6 LED’s
PCE-VE 200-S
1000 mm***
Semiflexibel 3,7 mm
Nee
6 LED’s
PCE-VE 200SV1**
1000 mm
Semiflexibel 9 mm
Ja
4 LED’s aan de voorzijde, 2 LED’s aan de zijkant
PCE-VE 200SV3** 3000 mm Semiflexibel 9 mm Ja 4 LED’s aan de voorzijde, 2 LED’s aan de zijkant
* De Boost functie maakt, door het gebruik van twee extra LED’s aan de zijkant, een betere beeldkwaliteit mogelijk in donkere omgevingen.
** Met Front- en Site-View camera.
*** Ook verkrijgbaar met een kabellengte van 3000 mm.

Andere betaalbare endoscopen

Naast onze PCE-VE 200 endoscoop serie hebben wij nog een aantal betaalbare instapmodel endoscopen:

Endoscoop PCE-VE 250 met reinigingsfunctie

De PCE-VE 250 is voorzien van een reinigingsfunctie. De reiniging kan uitgevoerd worden met alleen druklucht of met druklucht in combinatie met water en/of reinigingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld machine onderdelen te inspecteren en meteen te reinigen met slechts één apparaat.

– Reinigingsfunctie
– Kabellengte ca. 90 cm
– Cameradiameter: 8,5 mm
– Verlichtingshelderheid instelbaar
– Opslag op micro SD-kaart
– Display: 3,5 ”

>> Bekijk de endoscoop PCE-VE 250 met reinigingsfunctie in onze webshop

Endoscoop PCE-VE 180

De draadloze endoscoopcamera PCE-VE 180 met video- en beeldopname-functie beschikt over een 1 meter lange semi-flexibele endoscoopkabel. Het handvat en het display van de video-endoscoop zijn van elkaar los te koppelen. Zowel de hand-unit als het display zijn uitgerust met een accu, die een werking mogelijk maken van ca. 3 uur.

– Endoscoopkabel: 1 meter
– Kabeldiameter: 3,9 mm
– 2,4 GHz Draadloos bereik
– 30 … 80 mm Focus-afstand
– Foto- en videofunctie
– 8 GB Micro SD-kaart

>> Bekijk de endoscoop PCE-VE 180 in onze webshop

Endoscoop PCE-RS 27 en PCE-RS 40

De endoscoop PCE-RS is ideaal voor het onderzoeken van kleine en smalle gaten en holtes. Met een diameter van 4 mm (PCE-RS 40) of 2,7 mm (PCE-RS 27) en een lengte van 175 of 432 mm is de PCE-RS zeer veelzijdig in te zetten. De LED lamp zorgt voor een zeer goede verlichting. Met deze endoscoop worden de beelden niet opgeslagen, maar alleen in realtime bekeken.

– Diameter: 2,7 mm of 4 mm
– Lengte: 175 of 432 mm
– LED-verlichting
– Werkt op batterijen
– Extreem robuust
– Hoge resolutie

>> Bekijk de endoscoop PCE-RS 40/27 in onze webshop

Tot slot..

Kom je er toch niet helemaal uit of twijfel je welke endoscoop geschikt is? Neem vooral een kijkje in onze webshop. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Endoscopen: Uitgebreide endoscoopseries
Uitgelicht: PCE-PIC serie inspectiecamera's