Weerstation PCE-FWS 20

ACTIE: 20% korting op het weerstation PCE-FWS 20

Wil jij voortaan altijd op de hoogte zijn van het weer in de buurt?

Niets is zo verraderlijk als het weer. Het kan erg vervelend zijn als je voor jouw hobby afhankelijk bent van het weer, want het Nederlandse weer is niet altijd even betrouwbaar.
Een manier om het Nederlandse weer in de gaten te houden en jezelf te behoeden voor plotselinge plensbuien, is door gebruik te maken van een weerstation. Hiermee kun je op gemakkelijk de windrichting, de windsnelheid, de temperatuur, de relatieve vochtigheid en de neerslag bepalen. Met een weerstation kun je onder meer verschillende alarmfuncties activeren (windsnelheid, luchtdruk, etc…) zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste meteorologische updates.

NU 20% korting op het weerstation PCE-FWS 20
Gebruik bij het afrekenen de code FWS-NL20 **

Weerstation PCE-FWS 20
* Deze actiecode is geldig tot eind februari 2019.
** Deze actiecode is enkel geldig op de PCE-FWS 20 (accessoires,
PCE-FWS-1 en -2 zijn uitgesloten van deze actie).

Klik hier voor alle voorwaarden van deze actie

Het weerstation PCE-FWS 20 is al jaren één van onze bestsellers. Dit weerstation wordt zeer uitgebreid geleverd met diverse sensoren zoals een regensensor, een solarsensor, een windrichtingsensor en nog veel meer.
In deze video legt onze collega Rebecca uit hoe het weerstation gemonteerd kan worden zodat je direct aan de slag kunt.

De meteorologische waarden worden per radiosignaal naar het basisstation gestuurd over een maximale afstand van 100 meter. Hierdoor is het mogelijk het weerstation achterin de tuin te plaatsen en het display binnen neer te zetten voor optimaal gemak.

Met het eenvoudig te bedienen touchscreen kun je gemakkelijk alle gegevens uitlezen en het weerstation helemaal naar wens instellen. De zender wordt door een zonnepaneel en twee oplaadbare batterijen gevoed. Dankzij de USB-poort en de meegeleverde USB-kabel, is het mogelijk om gegevens van het weerstation naar een PC of laptop over te zetten. Deze gegevens zijn allemaal voorzien van datum en tijd, om ook na een langere periode de data goed te kunnen analyseren. De meegeleverde analysesoftware maakt het mogelijk om de weerschommelingen aan de hand van grafieken en diagrammen over een langere periode te analyseren en te vergelijken. Zo ben je het wisselvallige Nederlandse weer altijd één stapje voor deze zomer!

Enthousiast geworden over dit weerstation, of wil je misschien liever ons hele assortiment bekijken? Ga dan naar onze webshop of haast je direct naar de PCE-FWS 20!

Viscositeit, wat is het en hoe meet je het?
Krachtmeters wat doen ze en waarom heb je ze nodig?